Een vaste cursus of lekker flexibel?


Wil je alleen komen lessen (of misschien wel in het geheim!) of heb je een aantal wintersportvrienden waarmee je samen komt trainen? Het kan allemaal! Plan je eigen lessen en boek ze via onze website. We plannen maximaal 3 cursisten van hetzelfde niveau tegelijk op de baan. Iedereen krijgt 3 x 10 minuten les in een uur. In de andere 10 minuten staan 3 andere cursisten van bijvoorbeeld een ander niveau op de baan. Zo hebben de benen even pauze en kunnen er 6 cursisten in 1 uur les hebben. Scrol naar beneden voor ons aanbod en veel gestelde vragen.

Techniek leren in een kortere tijd

Conditieverbetering door de intensiteit

Les krijgen in je eigen taal

Directe en individuele aanwijzingen

Les nemen wanneer het jou uitkomt

Geen weersinvloeden

Ons aanbod

Gewoon eens proberen?

Ben je ook maar een heeeel klein beetje aan het twijfelen? Kom gewoon eens langs! We laten je graag zien hoe de baan werkt en je kan altijd voordelig een proefles nemen. Kids vanaf 3 jaar mogen zelfs al proberen te skiën en snowboarden vanaf 6 jaar!

Warm voor de wintersport

Wil je lekker ontspannen en voorbereid richting de Alpen? Snowise stoomt je in 7 lessen helemaal klaar voor jouw ideale wintersport. Je traint de juiste spieren en leert de perfecte techniek.

Heerlijk als sport!

Voet- of volleyballen kan ook, maar wat is er nou lekkerder dan wekelijks een uurtje knallen op de piste? Veel fun, maar ook hard werken voor je spiertjes!

Proefles

19

Eenmalig voor nieuwe cursistenWe leren je direct hoe de baan werkt en laten je kennismaken met de juiste techniek door de intensieve begeleiding. Daarom raden we ook iedereen aan als je een cursus wilt beginnen, reserveer in de week voorafgaand een proefles.

 

meer weten? online boeken

Onze voordeel cursussen, lekker cheap!

Zeven weken knallen! Met deze cursus word je klaargestoomd voor de echte bergen en maak je zeven weken lang op een vaste dag en tijd deel uit van ons team op de baan. Je krijgt meestal les van dezelfde leraar. Ideaal om je skills wat bij te schaven voordat je de echte piste op gaat.

meer weten? online boeken

SEP / OKT

140

Voor 7 lessen

NOV / DEC

165

Voor 7 lessen

JAN / FEB

175

voor 7 lessen

MRT / APR

130

Voor 7 lessen

MEI / JUN

110

Voor 7 lessen

Vakantie spoedcursus!

Vrij van school of werk, maar geen trip naar de Alpen gepland? Als vakantie cursist heb je vier lessen van ma t/m do op hetzelfde tijdstip op onze eigen Alpe D’eurninge.

 

meer weten? online boeken

Herfstvakantie

85

Voor 4 lessen

Kerstvakantie

95

Voor 4 lessen

Krokusvakantie

85

Voor 4 lessen

Meer flexibiliteit nodig?

Natuurlijk bieden wij je ook de mogelijkheid om flexibel te kunnen plannen.
Wil je zelfs niet vast zitten aan de 2 maanden, dan is er de mogelijkheid de passen te combineren. Het tarief wordt verrekend. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

 

meer weten? online boeken

SEP / OKT

160

Voor 7 flexibele lessen

NOV / DEC

190

Voor 7 flexibele lessen

JAN / FEB

200

voor 7 flexibele lessen

 Flexibel in te plannen trainingskaarten!

Omdat we het te gek vinden dat je vaker wilt komen trainen bieden we je flexibele trainingskaarten aan voor een top deal!

 

meer weten? online boeken

16 trainingen

320

Ook in 4 termijnen te betalen

24 trainingen

460

Ook in 6 termijnen te betalen

32 trainingen

570

Ook in 8 termijnen te betalen

40 trainingen

700

Ook in 10 termijnen te betalen

Enkele leskaarten

Voor als je nergens aan vast wilt zitten.

Losse les

30

Per MonthAlle vrijheid, lekker kunnen plannen en niet vast zitten aan een leskaart wat wil je nog meer! Nog even de puntjes op de i zetten en dan knallen in de sneeuw. Wanneer je voor het allereerst op wintersport gaat, raden wij wel een cursus aan!

 

meer weten? online boeken

Last minute training

25

per lesIs plannen niet jouw ding? Boek dan gewoon een losse last minute les wanneer je zeker weet dat het wél uitkomt! Handig wanneer je spontaan zin krijgt om lekker te komen skiën of snowboarden. Binnen 24 uur sta je bij ons op de baan!

 

meer weten? online boeken

Privé les

75

Per lesWil je álle aandacht van één van onze professionele instructeurs? Dat begrijpen we helemaal! Kom alleen of samen met 1 iemand met wie je de baan wilt delen en profiteer van de voordelen van een privé les. Ideaal als je gerichte vragen hebt.

 

meer weten? online boeken

Veel gestelde vragen

Hoe gaat het online boeken?

Veilig online reserveren
Online reserveren en betalen bij SnowiseSports doe je via ons reserveringssysteem SkiBook en verloopt via de meest moderne en beveiligde Secure Socket Layer (SSL) procedure. Wij zorgen samen met iDEAL voor een correcte afhandeling van de betaling. Je persoonsgegevens delen wij met niemand anders.

Bedenktijd
Bij online reserveren heb je een bedenktijd van zeven dagen. Stuur je binnen zeven dagen een e-mail met de annulering aan snowisesports@gmail.com, dan ontvang je binnen zeven dagen het geld op je rekening terug. Vindt de eerste training plaats binnen zeven dagen, dan vervalt je bedenktijd.

Les- of trainingskaarten
Alle kaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet gebruikt worden door of overgedragen worden aan andere personen.

Tegoeden
Trainingstegoeden worden niet gerestitueerd, met uitzondering bij online reserveren binnen de bedenktijd. Trainingen zijn ook niet overdraagbaar.

Betaling
Reserveer je een training of cursus waarvan de eerste training binnen 7 dagen plaatsvindt, dan dien je de training of cursus direct bij de reservering te betalen. Reserveer je langer dan 7 dagen vooruit, dan dien je van het cursusbedrag € 15,- aan te betalen. Het resterende bedrag dien je 7 dagen voorafgaande aan je eerste training te betalen. Wanneer je telefonisch, per mail of online reserveert, kun je met iDEAL betalen. Wanneer je aan de receptie reserveert, kun je pinnen of contant betalen. Uitzondering op deze betalingsvoorwaarden vind je in een aantal cursusvoorwaarden. Zo dienen flexibele trainingen volledig betaald te worden en vanaf 16 trainingen heb je de keuze om in maandelijkse termijnen te betalen.

E-mail en nieuwsbrief
Over de afspraken van je trainingen en al onze diensten die daarmee verband houden ontvang je een persoonlijke e-mail.

Wat moet ik meenemen?

Alle lessen en trainingen zijn inclusief materiaal. Als je eigen ski- of snowboardschoenen hebt, draag die dan want dat zit altijd lekkerder! Eigen ski’s of snowboards zijn niet toegestaan, die zijn vaak goed gewaxt en daar kan de baan niet tegen. Je kunt het beste sportieve kleding en lange sokken dragen. Liever geen spijkerbroek met die nauwe pijpen, dat zit echt niet lekker in de schoenen. Het dragen van bescherming is niet verplicht omdat de lessen en trainingen op eigen risico zijn maar al het materiaal is wel aanwezig en gratis te gebruiken.

Wanneer ik voor het eerst ben, hoe gaat het dan?

Eerste bezoek
Wij verzoeken je vriendelijk om 20 minuten eerder aanwezig te zijn. Je kunt je bij ons omkleden en we hebben ook douches. Graag nemen wij de gegevens en afspraken met je door. Daarna stellen wij het ski- of snowboardmateriaal optimaal voor je af en heb je nog tijd voor een warming up.

Eigen risico
Skiën en snowboarden brengen risico’s met zich mee. Drink alsjeblieft geen alcohol voor de training! Daarnaast helpt een goede basisconditie om blessures te voorkomen. Wij doen er op onze beurt alles aan om het risico op blessures zo veel mogelijk te beperken. Mocht er onverhoopt toch tijdens onze trainingen een blessure ontstaan, dan is dit op eigen risico. De financiële gevolgen van een blessure dienen geheel door jezelf te worden gedragen.

Titel

Wat doen jullie bij onvoldoende aanmeldingen

Verzetten
SnowiseSports doet haar uiterste best om alle gereserveerde trainingen doorgang te laten vinden. Echter: wanneer je slechts alleen of met twee personen training krijgt van één leraar zijn de kosten voor ons hoger dan de opbrengsten. Daarom behouden wij in dat geval ons het recht voor om de afspraak te verzetten.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Consumpties
Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen. Indien je iets mist in ons assortiment, laat het ons dan weten! Een volgende training proberen wij je favoriete consumptie op voorraad te hebben.

Er staat altijd een kan met lekker koud water op de bar om je dorst te lessen.

Waarom Snowise?

  • Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging, Snowsports Academy en de Snowpro’s

  • Altijd ervaren instructeurs, die met plezier hun skills blijven verbeteren

  • Altijd materiaal dat up to date is

  • De 2 jumbo trampolines blijven gaaf

  • Drink wat lekkers aan de bar en kom al helemaal in de mood