Alle tarieven zijn inclusief materiaal en leskaarten zijn persoonsgebonden

Kennismakingsles

25

1ste les nieuwe cursistenDeze kaart is geldig t/m 30-06-’22

Speciale aanbieding

125

voor 5 lessenDeze kaart is geldig t/m 30-06-’22

ENKELE LESKAARTEN

losse les

37

per lesDeze kaart is geldig t/m 30-06-’22

last minute les

25

per lesDeze les is 24 uur geldig

privé les

90

per lesDeze kaart is geldig t/m 30-06-’22

Wat mag je van ons verwachten

 • Een les is 3 x 10 minuten.
 • Alle lessen worden online ingepland in SkiBook ons onlineboekingsprogramma. Hierin wordt rekening gehouden met leeftijd en niveau.
 • Er staan maximaal 3 cursisten van hetzelfde niveau tegelijk op de baan.
 • Leskaarten zijn persoonsgebonden en geldig t/m 30 juni 2022.
 • Materiaal is bij de prijs inbegrepen eigen schoenen mag je dragen.
 • Kinderen vanaf 4 jaar mogen al skiën en vanaf 8 jaar snowboarden.
 • Wil je de baan helemaal voor jezelf of samen met iemand die jij uitnodigt kies dan voor een privé les.
 • Wil je voordelig lessen maak dan gebruik van een last minute les (binnen 24 uur les)
 • Leskaarten worden bij het inboeken betaald
 • Lessen kunnen tot 48 uur voor de les verplaatst worden
 • SnowiseSports behoudt zich altijd het recht dat bij onvoldoende aanmeldingen of bij een te groot verschil van niveau de les in overleg verplaatst wordt.

Veel gestelde vragen

Wat moet ik meenemen?

Alle lessen en trainingen zijn inclusief materiaal. Als je eigen ski- of snowboardschoenen hebt, draag deze dan want dat zit altijd lekkerder! Eigen ski’s of snowboards zijn niet toegestaan, die zijn vaak goed gewaxt en daar kan de baan niet tegen. Je kunt het beste sportieve kleding en lange sokken dragen. Liever geen spijkerbroek met die nauwe pijpen, dat zit echt niet lekker in de schoenen. Het dragen van bescherming is niet verplicht omdat de lessen en trainingen op eigen risico zijn maar al het materiaal is wel aanwezig en gratis te gebruiken.

 

(let op: alle leskaarten zijn persoonsgebonden en mogen daarom niet gedeeld worden)

Hoe gaat het online boeken?

Les- of trainingskaarten
Alle kaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet gebruikt worden door of overgedragen worden aan andere personen.

Veilig online reserveren
Online reserveren en betalen bij SnowiseSports doe je via ons reserveringssysteem SkiBook en verloopt via de meest moderne en beveiligde Secure Socket Layer (SSL) procedure. Wij zorgen samen met iDEAL voor een correcte afhandeling van de betaling. Je persoonsgegevens delen wij met niemand anders.

Bedenktijd
Bij online reserveren heb je een bedenktijd van zeven dagen. Stuur je binnen zeven dagen een e-mail met de annulering aan [email protected], dan ontvang je binnen zeven dagen het geld op je rekening terug. Vindt de eerste training plaats binnen zeven dagen, dan vervalt je bedenktijd.

Tegoeden
Trainingstegoeden worden niet gerestitueerd, met uitzondering bij online reserveren binnen de bedenktijd. Trainingen zijn ook niet overdraagbaar.

Betaling
Reserveer je een training of cursus waarvan de eerste training binnen 7 dagen plaatsvindt, dan dien je de training of cursus direct bij de reservering te betalen. Reserveer je langer dan 7 dagen vooruit, dan dien je van het cursusbedrag € 15,- aan te betalen. Het resterende bedrag dien je 7 dagen voorafgaande aan je eerste training te betalen. Wanneer je telefonisch, per mail of online reserveert, kun je met iDEAL betalen. Wanneer je aan de receptie reserveert, kun je pinnen of contant betalen. Uitzondering op deze betalingsvoorwaarden vind je in een aantal cursusvoorwaarden. Zo dienen flexibele trainingen volledig betaald te worden en vanaf 16 trainingen heb je de keuze om in maandelijkse termijnen te betalen.

E-mail en nieuwsbrief
Over de afspraken van je trainingen en al onze diensten die daarmee verband houden ontvang je een persoonlijke e-mail.

Wanneer ik voor het eerst ben, hoe gaat het dan?

Eerste bezoek
Wij verzoeken je vriendelijk om 20 minuten eerder aanwezig te zijn. Je kunt je bij ons omkleden en we hebben ook douches. Graag nemen wij de gegevens en afspraken met je door. Daarna stellen wij het ski- of snowboardmateriaal optimaal voor je af en heb je nog tijd voor een warming up.

Eigen risico
Skiën en snowboarden brengen risico’s met zich mee. Drink alsjeblieft geen alcohol voor de training! Daarnaast helpt een goede basisconditie om blessures te voorkomen. Wij doen er op onze beurt alles aan om het risico op blessures zo veel mogelijk te beperken. Mocht er onverhoopt toch tijdens onze trainingen een blessure ontstaan, dan is dit op eigen risico. De financiële gevolgen van een blessure dienen geheel door jezelf te worden gedragen.

Titel

Wat doen jullie bij onvoldoende aanmeldingen

Verzetten
SnowiseSports doet haar uiterste best om alle gereserveerde trainingen doorgang te laten vinden. Echter: wanneer je slechts alleen of met twee personen training krijgt van één leraar zijn de kosten voor ons hoger dan de opbrengsten. Daarom behouden wij in dat geval ons het recht voor om de afspraak te verzetten.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Consumpties
Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen. Indien je iets mist in ons assortiment, laat het ons dan weten! Bij de volgende training proberen wij je favoriete consumptie op voorraad te hebben.

Er staat altijd een kan met lekker koud water op de bar om je dorst te lessen.

Waarom Snowise?

 • Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging, Snowsports Academy en de Snowpro’s

 • Altijd ervaren instructeurs, die met plezier hun skills blijven verbeteren

 • Altijd materiaal dat up to date is

 • Drink wat lekkers aan de bar en kom al helemaal in de mood