Wat mag je van ons verwachten


We hebben natuurlijk heerlijke koffie en thee of warme chocolademelk met slagroom! Kom je lekker skiën of snowboarden dan staan onze professionele leraren voor je klaar.

Wil je alleen komen lessen (of misschien wel in het geheim!) of heb je een aantal wintersportvrienden waarmee je samen komt trainen? Het kan allemaal! Plan je eigen lessen en boek ze online via ons boekingsprogramma. We plannen maximaal 3 cursisten van hetzelfde niveau tegelijk op de baan. Iedereen krijgt 3 x 10 minuten les in een uur. In de andere 10 minuten staan 3 andere cursisten van bijvoorbeeld een ander niveau op de baan. Zo hebben de benen even pauze en kunnen er 6 cursisten in 1 uur les hebben. Scroll naar beneden voor ons aanbod en veel gestelde vragen. Onze tarieven zijn inclusief materiaal, we adviseren iedereen een helm te dragen tijdens de lessen. Deze zijn gratis bij ons te leen. Kinderen vanaf 4 jaar mogen proberen te skiën, vanaf 8 jaar mogen de kids snowboarden.

Techniek leren in een kortere tijd

Les krijgen in je eigen taal

Geen weersinvloeden

Directe en individuele aanwijzingen

Conditieverbetering door de intensiteit

Les nemen wanneer het jou uitkomt

Ons aanbod

Alle tarieven zijn inclusief materiaal (vanaf 1-1-2019 met 3% verhoogd)

Gewoon eens proberen?

Ben je ook maar een heeeel klein beetje aan het twijfelen? Kom gewoon eens langs! We laten je graag zien hoe de baan werkt en je kan altijd voordelig een kennismakingsles nemen. Kids vanaf 4 jaar mogen zelfs al proberen te skiën en snowboarden vanaf 6 jaar!

Warm voor de wintersport

Wil je lekker ontspannen en voorbereid richting de Alpen? Snowise stoomt je in 7 lessen helemaal klaar voor jouw ideale wintersport. Je traint de juiste spieren en leert de perfecte techniek. Hoe eerder je begint hoe voordeliger je leskaart is.

Heerlijk als sport!

Voet- of volleyballen kan ook, maar wat is er nou lekkerder dan wekelijks een uurtje knallen op de piste? Veel fun, maar ook hard werken voor je spiertjes! Wordt een echte pro en steel de show in de sneeuw! Hoe meer lessen je neemt hoe voordeliger je lessen zijn.

Kennismakingsles

21

per lesBen je helemaal nieuw bij ons boek dan eerst deze voordelige les, ook gewoon 3 x 10 minuten om te kijken of je het leuk vindt.

MRT/APR

139

voor 7 lessenGoed voorbereid op wintersport? Met deze 7 voordelige lessen in februari/maart ben je up to date met de technieken.

Onze flexibele 7 lessenkaarten

 In Skibook kies je bij flexibel te reserveren 7 data en tijden in de maanden die je wilt.
Daarna vind je bij te goed kopen de leskaart van de maanden die je gekozen hebt.

APR/MEI

129

voor 7 lessen

MEI/JUN

119

voor 7 lessen

Enkele leskaarten

1 of meerdere losse lessen plannen dat kan!
Wanneer je binnen 24 uur bij ons op de rolbaan wilt staan kies dan voor een last minute les, deze is lekker voordelig.
Heb je meer tijd en wil je goedkoper uit zijn dan hebben we ook 7 voordelige flexibele lessen.
.

Losse les

25

per lesAlle vrijheid, lekker kunnen plannen en niet vast zitten aan een leskaart wat wil je nog meer! Nog even de puntjes op de i zetten en dan knallen in de sneeuw. Wanneer je voor het allereerst op wintersport gaat, raden wij wel een cursus aan!

 

meer weten? online boeken

Last minute training

20

per lesIs plannen niet jouw ding? Boek dan gewoon een losse last minute les wanneer je zeker weet dat het wél uitkomt! Handig wanneer je spontaan zin krijgt om lekker te komen skiën of snowboarden. Binnen 24 uur sta je bij ons op de baan!

 

meer weten? online boeken

Privé les

75

Per lesWil je álle aandacht van één van onze professionele instructeurs? Dat begrijpen we helemaal! Kom alleen of samen met 1 iemand met wie je de baan wilt delen en profiteer van de voordelen van een privé les. Ideaal als je gerichte vragen hebt.

 

meer weten? online boeken

Veel gestelde vragen

Wat moet ik meenemen?

Alle lessen en trainingen zijn inclusief materiaal. Als je eigen ski- of snowboardschoenen hebt, draag deze dan want dat zit altijd lekkerder! Eigen ski’s of snowboards zijn niet toegestaan, die zijn vaak goed gewaxt en daar kan de baan niet tegen. Je kunt het beste sportieve kleding en lange sokken dragen. Liever geen spijkerbroek met die nauwe pijpen, dat zit echt niet lekker in de schoenen. Het dragen van bescherming is niet verplicht omdat de lessen en trainingen op eigen risico zijn maar al het materiaal is wel aanwezig en gratis te gebruiken.

 

(let op: alle leskaarten zijn persoonsgebonden en mogen daarom niet gedeeld worden)

Hoe gaat het online boeken?

Les- of trainingskaarten
Alle kaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet gebruikt worden door of overgedragen worden aan andere personen.

Veilig online reserveren
Online reserveren en betalen bij SnowiseSports doe je via ons reserveringssysteem SkiBook en verloopt via de meest moderne en beveiligde Secure Socket Layer (SSL) procedure. Wij zorgen samen met iDEAL voor een correcte afhandeling van de betaling. Je persoonsgegevens delen wij met niemand anders.

Bedenktijd
Bij online reserveren heb je een bedenktijd van zeven dagen. Stuur je binnen zeven dagen een e-mail met de annulering aan snowisesports@gmail.com, dan ontvang je binnen zeven dagen het geld op je rekening terug. Vindt de eerste training plaats binnen zeven dagen, dan vervalt je bedenktijd.

Tegoeden
Trainingstegoeden worden niet gerestitueerd, met uitzondering bij online reserveren binnen de bedenktijd. Trainingen zijn ook niet overdraagbaar.

Betaling
Reserveer je een training of cursus waarvan de eerste training binnen 7 dagen plaatsvindt, dan dien je de training of cursus direct bij de reservering te betalen. Reserveer je langer dan 7 dagen vooruit, dan dien je van het cursusbedrag € 15,- aan te betalen. Het resterende bedrag dien je 7 dagen voorafgaande aan je eerste training te betalen. Wanneer je telefonisch, per mail of online reserveert, kun je met iDEAL betalen. Wanneer je aan de receptie reserveert, kun je pinnen of contant betalen. Uitzondering op deze betalingsvoorwaarden vind je in een aantal cursusvoorwaarden. Zo dienen flexibele trainingen volledig betaald te worden en vanaf 16 trainingen heb je de keuze om in maandelijkse termijnen te betalen.

E-mail en nieuwsbrief
Over de afspraken van je trainingen en al onze diensten die daarmee verband houden ontvang je een persoonlijke e-mail.

Wanneer ik voor het eerst ben, hoe gaat het dan?

Eerste bezoek
Wij verzoeken je vriendelijk om 20 minuten eerder aanwezig te zijn. Je kunt je bij ons omkleden en we hebben ook douches. Graag nemen wij de gegevens en afspraken met je door. Daarna stellen wij het ski- of snowboardmateriaal optimaal voor je af en heb je nog tijd voor een warming up.

Eigen risico
Skiën en snowboarden brengen risico’s met zich mee. Drink alsjeblieft geen alcohol voor de training! Daarnaast helpt een goede basisconditie om blessures te voorkomen. Wij doen er op onze beurt alles aan om het risico op blessures zo veel mogelijk te beperken. Mocht er onverhoopt toch tijdens onze trainingen een blessure ontstaan, dan is dit op eigen risico. De financiële gevolgen van een blessure dienen geheel door jezelf te worden gedragen.

Titel

Wat doen jullie bij onvoldoende aanmeldingen

Verzetten
SnowiseSports doet haar uiterste best om alle gereserveerde trainingen doorgang te laten vinden. Echter: wanneer je slechts alleen of met twee personen training krijgt van één leraar zijn de kosten voor ons hoger dan de opbrengsten. Daarom behouden wij in dat geval ons het recht voor om de afspraak te verzetten.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Consumpties
Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen. Indien je iets mist in ons assortiment, laat het ons dan weten! Bij de volgende training proberen wij je favoriete consumptie op voorraad te hebben.

Er staat altijd een kan met lekker koud water op de bar om je dorst te lessen.

Waarom Snowise?

  • Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging, Snowsports Academy en de Snowpro’s

  • Altijd ervaren instructeurs, die met plezier hun skills blijven verbeteren

  • Altijd materiaal dat up to date is

  • Drink wat lekkers aan de bar en kom al helemaal in de mood