Met trots mogen wij vermelden dat je nu ook bij ons je ski’s en snowboard kunt inleveren voor onderhoud bij Kienhuis Wintersport.

Zij hebben het modernste onderhoudspark voor ski’s en snowboards van Oost-Nederland! Met onze Montana Gilde Service bieden ze een behandeling die ook door Olympische topsporters wordt gebruikt. Kienhuis Wintersport gaat alleen voor de beste kwaliteit en veiligheid!

MONTANA CRYSTAL MAGIC een van de nieuwste machines van MONTANA International uit Zwitserland. Deze robot beschikt over een indrukwekkende technologie van het hoogste niveau met een grote diversiteit aan mogelijkheden. De brede steen voor het slijpen maakt de Crystal Magic uitermate geschikt om ski’s en snowboards over het gehele belag te kunnen slijpen. Net als hun andere robot, de Saphir II Pro, beschikt de Crystal Magic ook over de Pro-techcology waardoor de steen meebeweegt met de beweging van de ski’s of het board zodat de structuur van tip tot tail aanwezig is. Omdat er tegenwoordig ski’s zijn met de Rocker technologie, is dit van groot belang. Ook geeft de machine, door de Pro-Technologie, 30% minder druk over de gehele ski, maar juist wel de druk op de plekken waar het moet. Hierdoor wordt er minder materiaal afgeslepen en gaan ze dus langer mee!

Het nieuwe GRIPtech system voor de afwerking van de staalkanten is een sprong vooruit in de kwaliteit van ski en snowboard service: het geeft de staalkanten een precieze, scherpe en langhoudende edge kwaliteit.

Kienhuis Wintersport beschikt over een zeer modern en vernieuwd machinepark, met als topstukken de nieuwste Crystal Magic en de reeds revolutionaire Montana Saphir II Pro. Met deze capaciteit en verwerkingssnelheid van meer dan 100 paar ski’s per uur, staan ze met de Crystal Magic en de Saphir II Pro op technologisch gebied aan de top!

Vario-structuren of racestructure

Het is natuurlijk ook mogelijk om op aanvraag een speciale structuur aan te laten brengen in je ski’s of board. Er is keuze uit meer dan 30 verschillende structuren.

Montana Waxfuture
De Montana Waxfuture zorgt voor een betere hechting en verbinding van de wax op ski’s en snowboard.

BRENGEN SKI’S en SNOWBOARD voor onderhoud

Je kunt je ski’s of snowboard brengen voor onderhoud tijdens onze openingstijden.
Deze zullen dan een week later sowieso weer klaar zijn.

Prijzen onderhoud

2021/ 2022 SKI’S SNOWBOARD*
Kleine beurt € 24,95 € 34,95
Grote beurt € 34,95 € 44,95
Reparatie belag Vanaf € 7,50 Vanaf € 10,-
Waxen € 12,50 € 12,50
Waxfuture (infrarood) € 17,50 € 17,50
Afstellen € 17,50 xxx
Montage binding € 35,- € 20,-
VARIO klein incl. Waxfuture € 47,50 € 57,50
VARIO groot incl. Waxfuture € 57,50 € 67,50
Kleine beurt + afstellen € 34,95
Grote beurt + afstellen € 44,95