Onze 2 rolpistes in de flatlands van Deurningen

Voor beginners tot vergevorderden bieden wij ski- en snowboardtrainingen aan op een rolpiste. Dit systeem heeft vele voordelen; het is veilig, conditieverhogend, techniekverbeterend en zelfcorrigerend (je krijgt les voor een grote spiegelwand).

#10

21 augustus 2015

#8

21 augustus 2015

#4

21 augustus 2015

#1

21 augustus 2015

Sportief en laidback sinds 2012

Een skibaan in de achtertuin? Dat leek me helemaal te gek! Toen ik ( Marleen Brandes ) in september 2001 bij Cas Bos in Deventer voor het eerst op de baan kwam trainen vond ik het lastig. Vanaf 1998 gaf ik skiles in Ellmau en had in de zomer van 2000 in Australië skiles gegeven en al best veel geleerd maar echt een sterke technische skiër was ik niet. Lesgeven vond ik vanaf het begin zo leuk maar was erg kritisch over mijn eigen skiën. Op de baan bij Cas heb ik in een paar maanden zoveel geleerd dat het opviel op de skischool in Ellmau. Ze waren verbaasd wat ik op een matje van 5 bij 9 geleerd had. Ik mocht zelfs in de leraren demo meedoen bij de ski nacht, top!

Het plan

Langzaam begon het plan van Snowise te groeien, vooral mijn zus Linda heeft me hier erg in gemotiveerd. De naam Snowise met een mooi logo heeft zij gemaakt, ze vindt mij sneeuw kundig maar ook eigenwijs vandaar 😉

Samen

Dinie Krijt en ik hebben elkaar leren kennen toen ik bij haar kwam voor een leuk plan van Henny van de Most om sponsors te vinden voor mijn startkapitaal. Met het project Kansrijk Eigen Baas dat startende ondernemers helpt ism de regio Twente, de Rabobank en de UT was ik al aardig op weg met mijn businessplan maar financieel was ik nog niet ver. Dinie werkte toen al meer dan 10 jaar met Herbalife en de samenwerking met de skischool leek haar een goed idee. Nu jaren later runnen we samen SnowiseSports en heeft Herbalife een mooie plek in onze bar. Iedereen die gezond en fit wil worden en blijven kan bij Dinie terecht of op haar site www.bettervitality.nl

Locatie

Achteraf bleek het vinden van een perfecte locatie de grootste uitdaging. Pas na heel veel jaren zoeken vonden we deze geweldige kippenschuur van de familie Borghuis in Gammelke. We zeggen nu zo vaak “wat hebben we het getroffen”! We waren altijd opzoek op het industrieterrein maar daar konden we in geen gemeente de juiste vergunningen krijgen of was het financieel niet haalbaar. Nu hebben we een super mooie locatie! Deurningen is een ondernemend dorp waar we veel leren van alle lokale bedrijven.

Samen met een gedreven team leraren doen we er alles aan om iedereen een fijne tijd bij ons op de baan, in de bar of in de recreatieruimte te bezorgen. Zodat iedereen net zo enthousiast over de wintersport wordt als wij allemaal zijn.