IMG_8190-1920x735

FGHS WINTEREVENT ’17

06.11.2017 – SOLDEN – OOSTENRIJK

Dit jaar is de 21e editie van het FGHS WinterEvent.

Inmiddels is het WinterEvent uitgegroeid tot DE OPENING van het Winterseizoen.

De plek waar de zowel de wintersportvakhandel, zijn klant en de vrije consument op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de wintersporthardwaren.

Voor iedereen een uitgelezen kans om de nieuwste materialen zelf te kunnen testen, te ervaren en vol enthousiasme het nieuwe “verkoop” seizoen in te gaan.

Dit jaar met een andere opzet dan de vorige edities. Het evenement zal worden uitgebreid met een extra testdag op woensdag. De zondag zal een exclusieve VIP-dag worden voor de detaillist. De leveranciers vinden het belangrijk deze dag alle aandacht te kunnen schenken aan hun klant. Deze zondag zal worden afgesloten met een exclusieve VIP-borrel in het centrum van Solden. Nadere informatie hierover volgt.

Voor de consument zal dit evenement plaatsvinden vanaf maandag 6 t/m woensdag 8 november 2017.

 

DEELNEMENDE MERKEN Snowboards: Arbor, Bataleon, Flow, Jones, K2, Nidecker, Nitro, Ride, Rossignol, Salomon, Volkl, Yes Ski: Atomic, Blizzard, Dynastar, Elan, Fischer, Head, K2, Liberty, Line, Movement, Nordica, Rossignol, Salomon, Stockli, Volkl Protectie: Bollé, Casco, Cébé, Dainese, Giro, Protec, Shred, Sinner, Slytech, Uvex Overig: Go Pro