Ski Harness

Verkoop bij ons op de skischool €39,95

De Launch Pad Children’s Ski Harness is misschien wel de beste in de business. Wat het onderscheidt van de concurrentie zijn de schokabsorberende leibanden die, wanneer de instructeur eraan trekt, de spanning absorberen, zodat je voorkomt dat de jonge skiër naar beneden of achteruit getrokken wordt. Dit skituigje is een geweldig hulpmiddel om het leerproces te versnellen en zal het kind moeiteloos leren glijden en remmen.

  • Verstelbare Harness System: Aan te passen aan de grootte van het kind, zodat ze niet te los of beperkt in de riemen zitten. Het is ook gemakkelijk om op en af te nemen met de eenvoudige ontkoppel van drie gespen.
  • Smooth Grib Handle: Het handvat aan de bovenkant van de zak (rechts onder het hoofd) is versterkt met plastic, zodat het kind opgetild kan worden, wat veel vertrouwen geeft.
  • Twee 7 meter looplijnen: 2 x 7 meter lange riemen (die doen denken aan teugels) zijn inbegrepen, zodat je rechtop en dichtbij kan skiën achter de kinderen.
  • Velcro Sealed Pouch / rugzak: Dit harnas wordt geleverd met een zakje dat voornamelijk handig is voor het opslaan van de riemen wanneer je het harnas niet gebruikt. Het kan natuurlijk ook worden gebruikt voor het opbergen van snacks en zonnecrème!

Wedgease

Verkoop bij ons op de skischool €19,95

De “Ski Instructor Approves” Wedgease ski tip bevestiging is een van de beste die er gemaakt worden. In plaats van het klassieke schroefsysteem is dit een eenvoudig klemsysteem: het is veilig en maakt geen krassen op de toppen van de ski! (Wel onder de ski, maar het blijft daardoor wel heel goed op de plaats zitten!) De twee klemmen zijn verbonden met een bungee koord voor extra mobiliteit om zo een meer ontspannen gevoel te creëren. De Wedgease versnelt het leerproces!

Ski Pole Position

Verkoop bij ons op de skischool €19,95

Ski Pole Position richt zich volledig op het verbeteren van de skitechniek. Of je nou wedstrijd skiër of recreant bent de Pole Position stelt je in staat om gericht te werken aan de juiste balans, bochten en stok inzet. Pole Position is een hulpmiddel waarmee de skiër kan trainen om de armen en het lichaam in de juiste houding te krijgen onder verschillende omstandigheden. Deze Alpine trainingstool kan daarom op ieder terrein gebruikt worden: zowel op de piste als in de backcountry bij het freeriden! Van de Alpen tot en met de Rockies wordt Pole Position door veel verschillende trainers, skileraren en coaches ingezet om succesvolle resultaten te behalen.

Stuur ons een mailtje, we sturen de producten graag op Contact

#10

21 augustus 2015

#8

21 augustus 2015

#4

21 augustus 2015

#1

21 augustus 2015